نرجس خاتون

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

تحریف و عاشورا

02 آذر 1393 توسط كوهستاني

مسئله تحریف منحصر به عاشورا نیست، بلکه درباره سایر ائمه و معصومین نیز این مسئله به چشم می خورد و وظیفه هر مسلمان و شیعه ای است که به دنبال از بین بردن تحریفات برود و از اینجاست که بداند که چه کسانی پشت این پرده قرار دارند و از اینجا ضرورت هوشیاری نسبت به تحریفات روشن می شود.
امروزه گروه ها و فرقه های ضاله مانند وهابیت و حکومت های جاعل مثل اسرائیل و آمریکا درصدد منهدم ساختن دین اسلام و ضربه زدن به مذهب عصمت و طهارتند. وهابیت با تحدیدها و افتراءات فراوان و نشر افکار غیر صریح و مخالف با قرآن و سنت پیامبر (صلی الله علیه وآله) و به سخره گرفتن مظاهر دینی از جمله عزاداری و گریستن بر مصائب حسین بن علی (علیه السلام) که همه انبیاء از آدم تا خاتم (علیه السلام) بر او گریسته اند، به مبارزه برخواسته و در گوشه و کنار ایران وسایر بلاد اسلامی با امکانات دنیای کفر و استبداد و استعمار، تحرکاتی نموده و با تحریف و تفسیر به رأی نسبت به برخی آیات شریفه قرآن، دین عزیز را تحریف و شیعه را رمی به شرک نموده و به دنبال جدا نمودن مردم از گوهر ناب ولایت ائمه معصومین هستند. از این رو می طلبد ما این تحریفات را بشناسیم .


انواع تحریف:
تحریفات، انواع دارد که مهمترین آنها عبارت است از تحریفات لفظی و معنوی.
1- تحریف لفظی:

تحریف «لفظی»این است که گفته ای یا نوشته ای را زیاد کنند مانند:
1- داستان طفلی که در حین اسارت گردنش را بسته و سوار می کشید تا طفل خفه شد.
2- روضه هایی که در آنها تذلّل پیش دشمن است، از قبیل التماس کردن برای آب.
3- داستان دختر یهودی که افلیج بود و قطره ای از خون ابا عبد الله به وسیله یک مرغ به بدنش چکید و بهبود یافت .
4- داستان عروسی قاسم که ظاهرا خیلی مستحدث است و از زمان قاجار تجاوز نمی کند. (زمان ملا محسن کاشفی)
5- حضور لیلی در کربلا و مادر حضرت به او که برو در یک خیمه ی جداگانه موی خود را پریشان کن
6- آمدن اسرا به کربلا در اربعین و اینکه به دو راهی عراق و مدینه رسیدند، و از نعمان بن بشیر خواستند که آنها را به کربلا ببرد…
2- تحریف معنوی:
برای مثال می توان گفت که اولین تحریف در واقعه عاشورا این بود که این حادثه را یک حادثه استثنایی و ناشی از یک دستور محرمانه و خصوصی دانسته اند. امام حسین فدای گناهان امت شده! او کشته شد تا گناهان امت بخشیده شود! بدون شک این یک فکر مسیحی است که در میان ما رایج شده است .
گفته شده که چرا امام حسین (علیه السلام) نهضت کرد و کشته شده؟ و جواب می دهند که یک دستور خصوصی فقط برای او بود. گفتند برو خودت را به کشتن بده. پس به ما و شما ارتباط پیدا نمی کند، یعنی قابل پیروی نیست! به دستورات اسلام که کلی و عمومی است، مربوط نیست.
می توان جواب داد که تفاوت سخن امام با سخن ما چقدر است؟ امام حسین(علیه السلام) فریاد کشیده و گفتند که علل و انگیزه قیام من، مسائلی است که منطبق بر اصول کلی اسلام است، احتیاجی به دستور خصوصی نیست. و به دستور خصوصی جایی گفته می شود که دستورهای عمومی را وافی نباشد.
امام حسین (علیه السلام) در کمال صراحت فرمود که اسلام دینی است که به هیچ مومنی«حتی نفرمود به امام» اجازه نمی دهد که در مقابل ظلم، ستم مفاسد و گناه، بی تفاوت بماند، امام حسین (علیه السلام) مکتب به وجود آورد؛ مکتب عملی اسلامی، مکتب او همان مکتب اسلام است، مکتب اسلام بیان کرد، حسین (علیه السلام) عمل کرد. اما ما این حادثه را از مکتب بود خارج کردیم، وقتی از مکتب بودن خارج شد، دیگر قابل پیروی نیست، وقتی قابل پیروی نباشد، دیگر نمی توان از حسین استفاده کرد، یعنی از حادثه کربلا نمی توان استفاده کرد.
که این می توان گفت خیانتی است که به وجود آمده و این یک نمونه از تحریفات معنوی است که در حادثه عاشورا صورت گرفته، اما تحریفات لفظی آن صد درجه خطرناک تر است.
اغراض دشمنان مهمترین عامل تحریف
عامل های تحریف بر دو قسم است. یک نوع از عامل ها، عامل عمومی است، یعنی به طور کلی در تاریخ دنیا این عوامل وجود دارد و تاریخ را دچار تحریف می کند، اختصاص به حادثه عاشورا و عزاداری های امروز ندارد، مثلا همیشه اغراض دشمنان خود یک عاملی است برای این که حادثه ای را دچار تحریف کنند. دشمن برای این که به هدف و غرض خودش برسد، تغییر و تبدیل هایی در متن تاریخ می دهد ویا توجیه وتفسیر های ناروایی از تاریخ می کند. و همچنین می توان گفت تحريف حادثه کربلا و عزاداری هایی که انجام شده و می شود هم این نوع از عامل دخالت را داشته است، یعنی دشمنان درصدد تحریف نهضت حسینی برآمده اند. همانطور که در دنیا معمول است که دشمنان، نهضت های مقدس را به فساد، اختلال و فاصله انداختن کلمه و ایجاد اختلال و امثال این ها متهم می کنند. حکومت اموی خیلی تلاش کرد برای این که چنین رنگی به نهضت حسینی بدهد .

ابراهیم، ابراهیمیٰ،، آيين عزادري، تهران: نمايندگي ولي فقه در نيروي مقاومت بسيج، 1384 :52

- همان: 52

- مرتضی، مطهری، حماسه حسینی: 170
- همان:77

-  مجمع مدرسين حوزه علميه قم، عاشورا، عزاداري، تحريفات، قم: صحيفه خرد، 1386،:45

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: بانوی مینوی [عضو] 
  • بانوی مینوی

باسلام خداقوت مطلبتان جالب بود فقط سعی کنید با رنگ مشکی و فونت بزرگتری نوشته شود به امید دیدار شما در وبلاکم دوست عزیز

1393/09/02 @ 17:02


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

نرجس خاتون

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس